El jo de tot plegat

Bé, aquest sóc jo, en Josep. Vaig néixer a Tarragona cap allà l’any 1971, encara que la meva infantesa la vaig viure a l’Hospitalet de l’Infant, un bell llogaret emplaçat al golf de Sant Jordi –Costa Daurada– per aquells que en treuen profit.

Més tard, i en acabar els estudis de l’EGB, vaig anar a estudiar a Tarragona. Allí vaig cursar cinc anys de formació professional i després vaig iniciar la carrera universitària d’enginyeria informàtica en sistemes, però a conseqüència d’una mala relació amb la transformada de Laplace i l’abstractiva matemàtica, vaig abandonar el vaixell per sempre més, cap allà l’any 1995 quan tot just havia nascut la World Wide Web.

Actualment, sóc aficionat a les curses de muntanya a peu, a les maratons poc densificades de ciutat i a la bicicleta de carreteres poc transitades. També m’agrada anar a practicar la pesca submarina, i val a dir que fa uns anys, vaig arribar a ser un bon pescador. A més, m’agrada viatjar; he visitat i viscut en diversos països d’Europa, Amèrica i Àfrica.

Un dia, tota aquesta amalgama d’aficions i inquietuds, em va despertar la curiositat del perquè d’alguns aspectes que hom pot observar quan visita un emplaçament estranger, com pot ser la llengua, l’arquitectura, l’art, la política i els elements comuns amb la meva terra.

Amb tot, un altre dia del 2015, em vaig adonar que si estudiava les Humanitats, totes aquestes preguntes del perquè de tot plegat, cobrarien la seva respectiva resposta, així que ja em teniu ubicat a la universitat, altre cop, estudiant el grau més bonic del mundo mundial: Les Humanitats.

I clar, a raó dels aprenentatges engolits, de companys universitaris que s’estilen amb el bloguisme i pot ser per un empatx de coneixemententrellaço les meves inquietuds, aficions, experiència i les respostes que he trobat al grau d’Humanitats en aquest blog, per perbocar un riu de paraules que ens facin riure, distreure i reflexionar del perquè de tot plegat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s